menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Geleen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Geleen

Een kundige Mediator uit Geleen helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Geleen

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de mening van allebei de partijen en zal vervolgens trachten de problemen helder te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen acceptabel is. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Zo wordt voorkomen dat er later eventueel weer een conflictsituatie ontstaat.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Geleen biedt adviezen.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Geschillen waar men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Relaties verslechteren en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Standpunten verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is vaak niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vaak wordt mediation nu ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Men kan de hulp van een mediator uit Geleen onder andere inroepen voor:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
225
Klanten geholpen met mediators vergelijken
1.584
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Geleen

Een zakelijk mediator in Geleen helpt u verder.

Conflicten van juridische aard liggen voor een ondernemer altijd op de loer. U kunt misschien niet meer door één deur met uw businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u problemen met een werknemer heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste zet is? Stel dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan betekent een gang naar de rechtbank vaak ook in dat uw relatie met de klant definitief stuk is. Een gang naar de rechter is dan misschien een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En een werknemer waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw onderneming nog flink lastig maken.

Hoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem zit hem vaak in het feit dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te koppig zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de gang naar de rechter vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Heeft u een juridische conflict en wilt u dit liever niet voor de rechtbank oplossen? Dan kunt u een mediator om hulp vragen. Als u werkzaam bent in Geleen of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Zodra u uw gegevens hier invult krijgt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Geleen.

mac
mac
img

Ik ben Caesar van Hemert, regiomanager in Geleen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Geleen.

Zoekt u al langer top mediators uit Geleen?

Als u een mediator zoekt, dan is het verstandig een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden ingeschreven, moet een mediator aan diverse kwaliteitseisen van de federatie voldoen. U kunt zeker weten dat u in zee gaat met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Geleen. De mediators die hier geregistreerd zijn staan, zijn tevens allen geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op de website gemakkelijk verschillende mediation offertes opvragen. U kunt dan gemakkelijk verschillende mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De voordeligste? Of wellicht een bij u in de buurt?

Middels professionele mediators uit Geleen is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Bij een juridisch proces moet u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is misschien niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Geleen te zeggen hebben!

img

Gijs-Jan Kophoff

Er was direct een connectie met de mensen van Professionals Geleen. Mede dankzij hun snelle schakelen ben ik uitgekomen bij een super goede Mediator. Dus als jij zelf nog aan het zoeken bent zou ik Professionals Geleen sowieso aanbevelen.

img

Roosmarijn Volkers

Door Professionals Geleen heb ik snel een paar goede mediators doorgestuurd gekregen waar ik iets aan heb. Na het inzien van de verschillende offertes heb ik 2 van de bedrijven uitgenodigd om op kennismakingsgesprek te komen. De gesprekken waren goed in orde en ik denk dat de gekozen partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Geleen

Let's Talk

Bij Professionals Geleen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier