menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Geleen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Geleen

Een kundige Payroll uit Geleen helpt u graag verder.

Is payrolling in Geleen iets voor uw onderneming

U bent een ondernemer in Geleen. U heeft een kleine of middelgrote onderneming of bent net gestart als ondernemer. De voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voor u lastig bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een medewerker, arbeidsongeschiktheid of ziekte van een medewerker zijn veel te groot geworden voor uw bedrijf. Maar wees niet bang, u bent niet de enige ondernemer met deze problemen. Een oplossing voor uw problemen kan een payroll bedrijf in Geleen zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgeverschap, met alle plichten voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Uw werknemers komen in dienst bij de payroller, maar werken nog wel bij u. Geen zorgen meer over de personeels- en salarisadministratie, die nemen de payroll specialisten van u over. De payroll partner draagt ook zorg voor het doorbetalen van het loon bij arbeidsongeschiktheid of ziek zijn van een werknemer. U kunt zich weer helemaal voor de volle honderd procent op uw bedrijf focussen. Het zoeken van nieuwe personeelsleden blijft u gewoon doen, neemt u medewerkers in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen maar geschikt voor grotere bedrijven. Het weghalen van het eigen risico bij verzuim en ziekte is juist voor de kleinere onderneming een stuk minder stress. ZZP’ers en freelancers kunnen zullen de inzet van payrolling positief ervaren. Zij werken dan in loondienst en daardoor vallen ze onder de sociale verzekeringen. Op die manier blijft u zelf tarieven vaststellen, maar factureert via de payroll organisatie. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken over het debiteurenrisico.

276
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
1.584
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Geleen

Professionele payroll in Geleen

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Dit houdt ook in dat uw personeelsleden een zogenaamd payrollcontract ontvangt van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u alleen het recht houdt op uw personeel. Het is dus niet zo als met een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Zal er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er zal op de werkvloer niets veranderen. U blijft verantwoordelijk voor wat er iedere dag op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. Ontslaan van personeelsleden, hoogte van salarissen en voorwaarden vaststellen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Uw personeelsleden en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming.

U heeft veel voordelen bij het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw medewerkers juridisch in dienst van het payroll bedrijf zijn. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor alle risico’s en over het bijhouden personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw bedrijf? Vul dan op deze website uw contactgegevens in, zodat u diverse prijsopgaven in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Geleen. Ontzorgen en het besparen op kosten, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Caesar van Hemert, regiomanager in Geleen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Geleen.

Vergelijk nu payroll pro’s uit Geleen!

Onderzoek is al door ons geregeld voor u. Zo makkelijk kan het zijn, toch? Bij ons staan payroll bedrijven geregistreerd die uitermate ervaren ervaren zijn. Allemaal zijn het specialisten met geruime ervaring in Human Resource Management. Hoeveel tijd besteedt u nu gemiddeld aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn uw personeelskosten? Bedenk tevens eens wat u allemaal kunt doen met de vrijgekomen tijd, als u besluit gebruik te gaan maken van payrolling

Wilt u weten wat payrolling allemaal voor uw onderneming kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? Vraag dan eens geheel vrijblijvend payroll prijsopgaven aan. Via onze site kunt u snel en gemakkelijk diverse offertes opvragen bij verschillende payroll organisaties in Geleen en in de buurt. Vergelijken van verschillende offertes is nog nooit zo eenvoudig geweest, en op die manier kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Geleen te zeggen hebben!

img

Niek Moerman

Razendsnelle service, voldoende keuze en direct een degelijke Payroll gevonden! Ik ben normaal niet zo’n fan van bedrijven als Professionals Geleen maar na deze samenwerking ben ik aangenaam verrast! Chapeau mannen!

img

Marjolijn Oosterlaar

Ik ben aangenaam verrast door de dienst van Professionals Geleen. Binnen een week had ik een nieuwe Payroll goed bij ons past.

Professionals uit andere branches in Geleen

Let's Talk

Bij Professionals Geleen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier